Foto Rob Renaetrs

Rob Renaerts

Zaakvoerder Coduco

Rob Renaerts is van opleiding bio-ir en bezit een master diploma in environmental science and technology. Na een jaar in het onderwijs, belandde hij op de onderzoeksdienst van het OIVO. Gedurende 5 jaar kreeg hij de tijd om zich te verdiepen in onderzoek naar duurzame consumptie. Vooral landbouw en voedingsconsumptie liggen hem , als hobbykok , nauw aan het hart. Hij schreef verschillende studies over de impact van onze voedingsconsumptie op het milieu.
Daarnaast specialiseerde hij zich in duurzaamheidslabels en overheidsaankopen. Hij stond in voor het onderzoek naar duurzaamheidslabels in het kader van de website labelinfo.be. Toen hij verhuisde naar het Netwerk Bewust Verbruiken werd hij coördinator van de website. Hier verdiepte hij zijn kennis van duurzame productie en consumptiepatronen. Tenslotte vond hij het tijd zijn eigen zaak te beginnen zodat CODUCO in het leven werd geroepen.
CODUCO is gespecialiseerd in het geven van aankoopadvies voor bedrijven en overheden en beschikt over een erg uitgebreide kennis van duurzame producten en leveranciers op de Belgische markt. Dit maakt van CODUCO de ideale partner voor een overstap naar een meer duurzaam aankoopbeleid.